PA, DOBRO NAM DOŠLI U 

Centar za edukaciju "Germanika"


Centar za edukaciju "Germanika"
ul. Armije BiH 29
75000 Tuzla
Bosna i Hercegovina
URL: www.germanika.ba
e-mail:  info@germanika.ba
Tel.:+387 62 529 829

ID BROJ: 4310791790003

vl. Mehmedović Maja

Rješenje o ispunjenosti uslova za rad organizatora obrazovanja odraslih izdalo Ministarstvo za obrazovanje, nauku, kulturu i sport TK broj 10/1-38-024040-4/17

Škola njemačkog i engleskog jezika, "Germanika" u Tuzli je privatna ustanova sa primarnom djelatnošću pružanja usluga iz oblasti edukacije stranih jezika.

Na tržištu smo od 2014.god i imamo na hiljade zadovoljnih polaznika iza nas. 
Mi smo legalan i od Ministarstva za obrazovanje i nauku TK akreditovan Centar za učenje stranih jezika. Naš kadar je stručan i naša nastava zastupljena je po CEFR standardima. 

Tokom predavanja koristimo najsavremenije metode koje podrazumijevaju smart tablu, audio&video sadržaje, Internet, digitalizovane udžbenike, online učionicu i još mnogo toga.

Naša misija je zadovoljan i naučen polaznik a upravo je to najteži korak u našem poslu; naučiti i osposobiti ljude da samostalno govore strani jezik!  Ide nam za rukom taj zadatak jer m
i predajemo i prenosimo znanjeumjesto da prelazimo gra
Radimo po međunarodnim CEFR standardima, udžbenicima renomiranih kuća HUEBER i McMillan, koristimo najsavremenija nastavna sredstva kao što je pametna tabla, imamo vlastitu online radnu biblioteku, udoban namještaj i radimo sa mnogo entuzijazma da biste Vi samostalno progovorili i govorili njemački ili engleski.   

GDJE SE NALAZIMO?

Škola njemačkog i engleskog jezika "Germanika", smještena je u ulici Armije BiH (Skojevska) na potezu Brčanska Malta-Solina.
Ukoliko dolazite iz pravca Brčanska Malta, naći ćete nas u žutoj zgradi sa Vaše lijeve strane odmah poslije vojnih lamela i skretanja za UKC Tuzla (Gradinu). Ukoliko dolazite iz pravca Solina, naći ćete nas sa desne strane neposredno prije skretanja za UKC Tuzla.raph.


Kontakt info


  Adresa

ul. Armije BiH 29 (Skojevska, kod skretanja za UKC)    Telefon

GSM.: 062 529 829
Viber: 061 412 032  Email

info@germanika.ba
  Social Network

  • facebook.com/germanika_tz