Slatina-Tuzla

 +387 62 529 829

Kurs njemačkog za srednjoškolce u kratkim crticama

Časovi njemačkog jezika za srednjoškolce su dinamični, interaktivni i tematski zanimljivi. Gramatika i leksika se usvajaju kroz raznovrsne interaktivne aktivnosti, u potpunosti prilagođene interesovanjima, uzrastu i nivou znanja srednjoškolaca.

Metodološki pristup je brižljivo osmišljen, a nastavni kadar u potpunosti osposobljen da radi sa polaznicima ovog uzrasta. Profesori koji izvode nastavu su mladi i puni entuzijazma, što je važno kako bi se polaznici opustili i podstakli da komuniciraju, bez straha od greške, i na taj način prevazišli blokadu u govoru. 

Kako se u radu sa polaznicima primjenjuje mentorski pristup, profesor posebnu pažnju obraća na svakog polaznika i prati njegov napredak po svim jezičkim vještinama, blagovremeno ukazujući na one jezičke kompetencije koje zahtjevaju dodatno angažovanje polaznika. 

U SVOM RADU PRIMjENJUJEMO NAJSAVREMENIJA SREDSTVA I METODE KOJI UČENIKA NAVODE DA GOVORI NA STRANOM JEZIKU I MAKSIMALNO AKTIVIRA STEČENO ZNANJE.

Nastava se održava 2x sedmično po 75.min., isključivo u dnevnim terminima prije ili poslije redovne škole u nastavnom centru "Germanika" (SLATINA- ul. Albina Herljević 11, preko puta Hitne pomoći Tuzla). 

U ponudi su su engleski i njemački jezik. Nastava se organizuje u malim  grupama sa max. 8-10 polaznika. 

Sjedište škole

ul.Albina Herljevića 11
75000 Tuzla, BiH
Slatina (zgrada preko puta Hitne pomoći->ulaz od igrališta)

kontakt telefon

GSM / VIBER / WHATSAP
+387 62 529 829

WEB

www.germanika.ba