Slatina-Tuzla

 +387 62 529 829

O nama

Impressum

Centar za edukaciju "Germanika"
ul. Albina Herljevića 11
75000 Tuzla
Bosna i Hercegovina
URL: www.germanika.ba 
       e-mail:   info@germanika.ba
Tel.:+387 62 529 829
ID BROJ: 4310791790003

Rješenje o ispunjenosti uslova za rad organizatora obrazovanja odraslih izdalo Ministarstvo za obrazovanje, nauku, kulturu i sport TK broj 10/1-38-024040-4/17

Škola njemačkog i engleskog jezika, "Germanika" u Tuzli je privatna ustanova sa primarnom djelatnošću pružanja usluga iz oblasti edukacije stranih jezika.

Na tržištu smo od 2014.god i imamo veliki broj zadovoljnih polaznika iza nas. Mi smo legalan i od Ministarstva za obrazovanje i nauku TK akreditovan centar za učenje stranih jezika. Naš kadar je stručan i naša nastava zastupljena je po CEFR standardima. 

Tokom predavanja koristimo najsavremenije metode koje podrazumijevaju smart tablu, audio&video sadržaje, Internet, digitalizovane udžbenike, online učionicu i još mnogo toga.

Naša misija je zadovoljan i naučen polaznik a upravo je to najteži korak u našem poslu; naučiti i osposobiti ljude da samostalno govore strani jezik!  Ide nam za rukom taj zadatak jer mi predajemo i prenosimo znanje umjesto da prelazimo gradivo.

Radimo po međunarodnim CEFR standardima, udžbenicima renomiranih kuća HUEBER i McMillan, koristimo najsavremenija nastavna sredstva kao što je pametna tabla, imamo vlastitu online platformu, udoban namještaj i radimo sa mnogo entuzijazma da biste Vi samostalno progovorili i govorili njemački ili engleski.